-->

Gorenjska plaža Tržič

Gorenjska plaža je sodobno opremljen kompleks z bazeni, ki nudijo rekreacijo, ohlajanje na svežem zraku in sprostitev v domačem kraju. Kopalni objekt Gorenjska plaža se ponaša z dvema bazenoma, primernima za otroke in odrasle vseh starostnih skupin. V bazenu je voda ogrevana do 26 stopinj Celzija s pomočjo solarnih panelov, ki prekrivajo celotno zgradbo na Gorenjski plaži. Vodni dodatki, kot so divja reka, zračna središča in stenske masaže bodo poskrbeli za dodatno igrivost in sprostitev, plavalcem pa je namenjen 50 metrski bazen z največjo globino 180 centimetrov. Ker je bazen opremljen s podvodno razsvetljavo je kopanje možno tudi v nočnem času. Poleg tega pa sta pogled na Kriško goro ter urejen okoliš Gorenjske plaže kot nalašč za umik od razgibanega in hitrega vrveža vsakdana.

Cena za celodnevno kopanje je 5 evrov za odrasle osebe, 4 evre za dijake, študente in upokojence, 3 evre za osnovnošolce ter 1,5 evra za predšolske otroke. Družine s skupno tremi osebami bodo za celodnevno kopanje odštele 11 evrov, družine s štirimi člani 13 evrov, družine s petimi člani ali več pa 15 evrov.

Kopanje je možno vsak dan med 9. in 19. uro, ob petkih in sobotah pa med 9. in 21. uro. Jutranje rekreativno plavanje po ceni enega evra je možno od ponedeljka do petka med 7. in 8. uro, nočno kopanje, za katerega boste odšteli 2,5 evra, pa ob petkih in sobotah med 19. in 21.uro.

Kako uporabiti zemljevid kot navigacijo – klikni

Izhodišče: Podljubelj (658 m)
Cilj: Veliki vrh (2088 m)
Čas hoje: 4 uri 15 min
Zahtevnost: lahka označena pot

Naslov

  • Ulica: Cesta Ste Marie aux Mines 11
  • Pošta: 4290 Tržič
  • Mesto: Tržič

Kontakt

  • Telefon: 08/205-76-66
(Google Geocoding API error: Couldn't find passed in address ().)

Top ogledi

Ponudniki malic - klikni

Nagradne igre - klikni

TOP 10 - klikni

Uporabi zemljevide kot navigacijo - klikni

Največkrat obiskano - klikni