-->

Bazen Kropa

V osrčju neokrnjene narave Jelovice se nahaja letno kopališče Kropa. Sodobno urejeno kopališče Kropa stopa že v sedmo desetletje delovanja in je s celotno ponudbo, ki jo zaokrožajo športna igrišča in prostor za piknike priljubljeno poletno zbirališče za domačine in obiskovalce s celotne Gorenjske.  

Privoščite si rekreacijsko plavanje in vse ostale užitke, ki vam jih nudijo v prijetnem naravnem okolju. Obiskovalci, ki so bili enkrat gostje letnega kopališča Kropa se z velikim veseljem vračajo vsako poletje.

Za lačne in žejne ter potrebne osvežitve bodo poskrbeli v prijetnem letnem baru, kjer vam nudijo poleg vseh vrst pijač tudi pizze, bagete ter slastni sladoled.

Poleg kopanja pa se lahko odločite tudi za igranje odbojke na mivki (doplačilo po dogovoru s ponudnikom), vse ostalo - mali nogomet na odboj, rusko kegljanje in uporaba košarkaškega igrišča, pa je vključeno v plačilu celodnevne karte. Skratka dolgčas vam ne bo, vsak pa bo lahko našel nekaj zanimivega zase.


Ponudba: bazen (25 m x 12,5 m), otroški bazen, okrepčevalnica, odbojka na mivki, piknik prostor, rusko kegljanje, namizni tenis, košarkarsko igrišče, nogometno igrišče na travi

ODPRTO OD 23.6.2017

Cenik 2016 - tukaj

Odprto:

Junij - avgust:
vsak dan: 9:00 - 19:00

Beograd ima več kot 1.000 športnih objektov. Opremljeni so skoraj za vse športne aktivnosti, na vseh nivojih tekmovanj. V mestu se je odvijalo že mnogo velikih športnih dogajanj. Prav tako so bili beograjski klubi tudi prvaki Evrope in sveta. Ima več

Naslov

  • Ulica: Kropa 152
  • Pošta: 4245 Kropa
  • Mesto: Kropa

Kontakt

(Google Geocoding API error: Couldn't find passed in address ().)

Top ogledi

Ponudniki malic - klikni

Nagradne igre - klikni

TOP 10 - klikni

Uporabi zemljevide kot navigacijo - klikni

Največkrat obiskano - klikni