-->

Šobec Lesce - Radovljica

Kamp Šobec se razprostira v senci borovega gozda med reko Savo Dolinko in manjšim jezerom z otokom. Prisotnost vode in dreves, razgledi na vrhove Karavank ter skrbno negovane zelenice  dajejo  enemu najlepših kampov v Evropi  edinstven značaj.  Široka paleta objektov in storitev za  udobno bivanje v naravi,  neštete možnosti za aktivno preživljanje prostega časa ter idlična lega v samem osrčju Gorenjske so dodatni razlogi za vaš obisk!

Mednarodno priznani kamp najvišje kategorije ponuja 400 skrbno urejenih kampirnih mest na 15 hektarjih površine.  Ponos kampa Šobec  so leseni bungalovi zgrajeni v alpskem slogu, ki ponujajo najvišjo kakovost namestitve. Gostom je na voljo naravno kopališče z vodnim parkom, teniška igrišča ter  igrišča za odbojko na mivki, minigolf in košarko.

Šobec je zaradi svoje lege ob reki Savi izredno priljubljen med ribiči in kajakaši, spusti z rafti so organizirani dnevno. Neposredna bližina Bleda in Triglavskega narodnega parka vabita k odkrivanju naravnih in kulturnih znamenitosti Gorenjske.


Ponudba: kopališče Šobčev bajer, okrepčevalnica, restavracija, odbojka na mivki, igrala za otroke, minigolf, igrišče za košarko

Kamp Šobec je od 8. aprila 2016 dalje odprt za čas poletne sezone. Vabljeni na Šobec !

Kopališče Šobčev bajer se uradno odpre 20.6.2016, kopalna sezona pa traja do 23.8.2016
V času glavne sezone dnevnim obiskovalcem zaračunavamo vstopnino.
Dnevna vstopnica v kamp za odrasle obiskovalce stane 4 €, za otroke pa 2 €.

Beograd ima več kot 1.000 športnih objektov. Opremljeni so skoraj za vse športne aktivnosti, na vseh nivojih tekmovanj. V mestu se je odvijalo že mnogo velikih športnih dogajanj. Prav tako so bili beograjski klubi tudi prvaki Evrope in sveta. Ima več

Naslov

  • Ulica: Šobčeva 25
  • Pošta: 4248 Lesce
  • Mesto: Lesce

Kontakt

  • Telefon: 04/535-37-00
  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
(Google Geocoding API error: Couldn't find passed in address ().)

Top ogledi

Ponudniki malic - klikni

Nagradne igre - klikni

TOP 10 - klikni

Uporabi zemljevide kot navigacijo - klikni

Največkrat obiskano - klikni